I Karlslunde Karate træner vi Okinawa Goju-Ryu Karate.

International Okinawa Goju-Ryu Karate-do Federation (IOGKF) er en af de fineste traditionelle karate organisationer i verden i dag.

Organisationen er forpligtet til - under ledelse af vores master, Sensei Morio Higaonna, 10. Dan - at bevare de kulturelle skatte indenfor Okinawa Goju-Ryu Karate-do, som i sin oprindelige form er overført til os fra én generation til næste.

Organisationen har medlemmer i over 50 lande på verdensplan, med et netværk af karate skoler, og er den største Okinawa karate organisation i verden.

Vi mener, at Okinawa Goju-Ryu Karate træning gavner alle udøvere, uanset deres nationalitet, race, alder eller køn.

Med udgangspunkt i, at udøveren træner karate i eget tempo, vil Okinawa Goju-Ryu Karate medvirke til at forbedre det enkelte individs

• sind (mental sundhed, uddannelse og sprog)
  • krop (selvforsvar færdigheder, fysiske egnethed, fleksibilitet og udholdenhed)
  • sjæl (karakter og positive holdning)

Det er – med andre ord - vores mål at forbedre livskvaliten for alle vores medlemmer.